Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Αυλαία για τον 43ο Διεθνή Ιστιοπλοικό Αγώνα Άνδρου...
Τετάρτη, 19 Μάιος 2010 16:43
O Ναυτικός Όμιλος Άνδρου μας καλοσώρισε στον 43ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρησε, την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 στην Ακτή Αλίμου. Οι κυβερνήτες και τα πληρώματα φαίνεται οτι θα φορέσουν τις νιτσεράδες τους.

Οι Ανδριώτες ανοίγουνε πανιά και φέτος – όπως κάθε χρόνο – το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος… Η εκκίνηση θα δοθεί την Παρασκευή στις 16.00 από την Βουλιαγμένη με τερματισμό την χώρα της Άνδρου συνολικής απόστασης 72 ν.μ. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο παράκτιος αγώνας "Αντώνης Κριεζής".Το σκέλος της επιστροφής παραδοσιακά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με εκκίνηση στην Άνδρο και τερματισμό στο Φαληρικό Όρμο. . Η πρόγνωση του καιρού για αναμένεται καλή με πιθανότητα βροχής. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, στις 20:00 στον Άλιμο με την απονομή των επάθλων στους νικητές για κάθε κατηγορία.
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece