Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι 2009…
Σάββατο, 21 Μάρτιος 2009 21:14
Η ιδανική έκθεση για τους λάτρεις της θάλασσας και των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων ανοίγει τις πύλες της από τις 2 έως τις 6 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού – πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών…

Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εποχιακή έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται πάλι φέτος στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού - πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών και απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους εμπορικούς επισκέπτες. Στην έκθεση συμμετέχουν ελληνικές και ξένες κατασκευαστικές και εισαγωγικές εταιρείες, γνωστές και καταξιωμένες αλλά και νεότερες ανερχόμενες.
Με επίκεντρο τα Φουσκωτά και Πλαστικά σκάφη η έκθεση επεκτείνεται σε εξοπλισμό και εξαρτήματα σκαφών, ναυτιλιακά όργανα και υλικά ναυπήγησης, μηχανές σκαφών, σωστικά σκάφη και τρέιλερ, είδη αλιείας, θαλάσσιο σκι, εξοπλισμό windsurf, καταδυτικό εξοπλισμό, και κλαδικές εκδόσεις. Οι εκθέτες του Ανοιξιάτικου Θαλασσινού Σαλονιού αντιπροσωπεύουν ή κατασκευάζουν τις πιο γνωστές μάρκες της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς. Η ποικιλία των εκθεμάτων καθώς και η άρτια διοργάνωση της έκθεσης έχουν καταστήσει την έκθεση σαν μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του είδους στη χώρα μας. Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι αποτελεί την μόνη εκδήλωση στην Ελλάδα που γίνεται υπό την αιγίδα του επίσημου συνδέσμου ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ. Η έκθεση συγκεντρώνει συνολικά 50.000 επισκέπτες εκ των οποίων οι 5.000 είναι εμπορικοί. Ο χαρακτήρας και το ύφος των εκθεμάτων όπως τα φουσκωτά και πλαστικά σκάφη, ο εξοπλισμός αλιείας και καταδύσεων προσελκύουν όπως είναι φυσικό ένα μεγάλο αριθμό κοινού το οποίο ενημερώνεται στην έκθεση για τα νέα μοντέλα, τα οποία βιώνουν, γνωρίζουν από κοντά και τοποθετούν τις παραγγελίες τους. Η επιτυχία του Ανοιξιάτικου Θαλασσινού Σαλονιού είναι τέτοια, ώστε το κοινό του πραγματοποιεί σημαντικό ποσοστό των συναλλαγών του στη διάρκεια της έκθεσης.
Τα γεγονότα αυτά αποδεικνύουν το κύρος της έκθεσης καθώς και την συμβολή της στην ώθηση ενός από τους πιο δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. Το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι είναι μια πολυδιάστατη έκθεση, με κεντρικό άξονα τα φουσκωτά και πλαστικά σκάφη καθώς και τον εξοπλισμό και είδη ψαρέματος. Αποτελεί πόλο έλξης και επικοινωνίας για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ασχολείται με τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ όπως, ιδιοκτήτες φουσκωτών και πλαστικών σκαφών, λάτρεις του ψαρέματος της κατάδυσης και του windsurf αλλά και όσων επιθυμούν να ενημερωθούν γενικότερα για τα ελκυστικά και ενδιαφέροντα, στο ευρύ κοινό προϊόντα που παρουσιάζονται.
Η ποικιλία και το εύρος των εκθεμάτων και των εκδηλώσεων της έκθεσης, ο αριθμός και το βεληνεκές των συμμετεχόντων εταιρειών, η τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κοινού, αλλά και η εκτενέστατη και εγκωμιαστική προβολή από τα Μ.Μ.Ε. έχουν αναδείξει το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι ως τη σημαντικότερη εποχιακή εκδήλωση του κλάδου.
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece